PEN 2009 koncertek

2009.01.30. 15:15

 Most már biztosan 2009. április 22.-25. közé esik, a helyszínről továbbra sincs információ, tehát még mindig lehet küldeni pályázatokat a PTE EHÖK részére (szerintem) és a nyertes ötletért cserébe küldenek ők értékes ajándékokat is (hűha). Közben annyi újdonság lesz, hogy 3 színpadot terveznek, ahol :

 

 

Friss neveket hoznának

A PEN 2009 zenei kínálatát tekintve a legújabb trendek képviselőinek szerepeltetése a szervezők célja. A három színpadra több mint féltucat külföldi fellépőt hoznak, akik Magyarországon még nem ismertek, de műfajukban értéket képviselnek. Kiemelt figyelmet fordítanak a Balkán és a Visegrádi országok legfrissebb zenei kínálatára.

Forrás

Továbbá közben pár magyar előadónál már fel-felbukkanak koncert időpontok, amik helyszínül a PEN-t írják. Ilyen az április 22-én fellépő Péterfy Bori, a ZAT zenekar (akik játszanak még Pécsett február 11-én a Szenesbe a FEEK felezőbuliján;március 2-án lesz Pécs(?) vs. Exit Music a myspace oldaluk szerint plusz még ugyanezen hónap 23-án és 24-én a Frankofón héten [aminek tavalyi programja látató, ha klikk] ja meg június 19-én ők fellépnek Fishing on Orfű fesztiválon is) illetve Takáts Eszter és a GumiZsuzsi (de ő még előtte fellép február 12-én a Walzer kávéházban, tudjátok a Ferencesek utcájában a Csemegével szembe)   április 23-án a Zagar és az április 25-én fellépő Psycho Mutants zenekar is (ámbár ez az időpont csak a myspace oldalon szerepel, a hivataloson nem).

Viszont nem játszik idén a francia La Fanfare en Pétard, hisz ők jönnek Pécsre és fellépnek a Szenesbe március 16-án és 17-n, illetve július 19-én is (Festival á Pécs- helyszín kiírás myspace oldalukon).

Hát mindenesetre talán február közepére felkerül a teljes program, egyelőre ennyit sikerült összeszednem, reméljük meglesz addigra a helyszín is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsiszubkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2912531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMBé · http://konyvespolc.blog.hu 2009.02.08. 13:04:08

Kiegészítésként: Április 22-én a kecskeméti Suhancos zenekar is fel fog lépni a PEN-en. www.myspace.com/suhancos
süti beállítások módosítása