PEN 2009

2008.12.30. 21:01

A pécsi egyetemi napok viszont már pécsi a javából.

PEN 2008 sikere után (mindennap teltház volt) úgy tűnik, megrendezik rendhagyó módon a PEN 2009 fesztivált is! Már ha találnak új helyszínt, hisz a PTE EHÖK rendezvényportálja szerint erre szükség lesz, és ebben segítséget kér, nem ingyen.

A Zsolnay-gyár alapból kilőve, hiszen már tavasszal kicsinek bizonyult, illetve talán addigra elkezdik az EKF-es építkezéseket is a környéken.

Helyszín kerestetik!

Pécs egyik régi és a 2010-es kulturális fővárosi év közeledtével egyre égetőbb problémája, hogy kevés olyan helyszínnel rendelkezik, ami amellett, hogy képes több ezer fő befogadására, egyben arra is lehetőséget biztosít, hogy több program egymással párhuzamosan kerüljön megtartásra.  Épp ezért semmit sem bízunk a véletlenre: amellett, hogy lázasan keressük mi is álmaik PEN színhelyét, arra is számítunk, hogy másoknak is lehetnek megfontolandó ötleteik. Pécs elvégre nagy város.

A pécsiek – még pontosabban a leendő látogatók – bevonását olyan komolyan gondoljuk, hogy pályázatot hirdetünk, arra buzdítva mindenkit, hogy nyitott szemmel járjon Pécsett, és amennyiben szerinte megfelelő helyszínre lel, akkor ne habozzon értesíteni minket. Az ideális helyszín minimum 3000 ember befogadására alkalmas, megközelíthető tömegközlekedéssel, és nem egy lakóövezet közvetlen közelében található, azaz van lehetőség a 22 óra utáni élőzenére is.

Értékes segítségeteket nem ingyen várjuk: az, aki megtalálja a befutónak bizonyuló helyszínt, egy Ipod Nanóval, plusz két fő részére szóló PEN 2009 VIP belépővel lesz gazdagabb. A reménybeli PEN helyszín pontos címét, rövid leírását és esetlegesen pár fotót személyesen a PTE EHÖK irodájába (Szántó Kovács János 1/b., első emelet) lehet eljuttatni, avagy e-mailben a pecsiegyeteminapok2009@gmail.com címre.

2008.12.03.

 

Forrás


Szerintem érdemes megpróbálni felcsapni ezért egy Pécs térképet.

Illetve van még egy felhívás, de ez már a zenészeknek szól. Tehát 2009-ben újra könnyűzenei tehetségkutató indul PEN-en!

A nagy érdeklődést kiváltó 2008-as PEN egyetemi könnyűzenei tehetségkutató verseny után 2009-ben újra megmérettethetik magukat a Pécsi Egyetemi Napokon Magyarország tehetséges egyetemi és főiskolai zenekarai! Pályázati felhívásunkkal minden olyan profi vagy amatőr élőzenei formációt meg kívánunk szólítani, akik vállalkoznak arra, hogy a nagyközönség és a szakmai zsűri előtt bemutatkoznak és versenybe szállnak az értékes nyereményekért!

Megkötések:

  • minimum 2 egyetemista vagy főiskolás tag a formációban

  • élőzene

 

Pályázás módja:

  • 2 számos hanganyag (audioCD)

  • olvashatóan kitöltött pályázati adatlap (honlapról letölthető)

  • rider (zenekari felállás és technikai igény rajzos vagy szöveges dokumentuma)

 

A pályázati csomagot a PTE-EHÖK címére várjuk:

PTE-EHÖK

7633, Pécs, Szántó Kovács János u. 1/B

A borítékra írjátok rá „PEN2009 tehetségkutató“!

A pályázat elektronikus formában is elküldhető a pen2009.tehetsegkutato@gmail.com címre.

Beérkezési határidő: 2009. február 10.

 

További információ:

http://www.pecsiehok.hu/pen2009

Név: Rákos Blanka

telefon: 0670 570 5259

 

A jelentkezési lapot itt tölthetitek le.                                             Forrás

Ha megtudok valami új fejleményt, akkor majd update.

A bejegyzés trackback címe:

https://pecsiszubkult.blog.hu/api/trackback/id/tr66849286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása